KasvuvoimaaTilintarkastus

Tilintarkastus

Tukeeko tilintarkastaja liiketoimintaasi? Tilintarkastus varmistaa, että yrityksesi toiminta on oikein hoidettu ja luo uskottavuutta asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden, rahoittajien ja viranomaisten silmissä. Tarjoamme sinulle sellaista tilintarkastuspalvelua kun tarvitset. EY:n allekirjoittama tilintarkastuskertomus on laadun tae.

  • Vuotuinen tilintarkastus
    Tilintarkastus on yrityksesi taloudellisen raportoinnin puolueeton tutkimus. Se varmistaa, että yrityksesi toiminta on oikein hoidettu ja luo uskottavuutta asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden, rahoittajien ja viranomaisten silmissä. Luotettava tilintarkastaja on myös yrityksesi tuki ja osaaja, jonka puoleen voit kääntyä erilaisissa taloudellisissa ja raportointikysymyksissä.
  • Taloudellinen raportointi
    Aiotko myydä yrityksesi tai sen osan seuraavien vuosien aikana? Tarvitsetko lisärahoitusta? Onko sinulla isoja asiakkaita tai tärkeitä tavarantoimittajia, jotka esittävät vaatimuksia taloudellisesta raportoinnista? Tarjoamme sinulle sellaista palvelua kun tarvitset – esimerkiksi vuotuisen tilintarkastuksen lisäksi tukea tärkeissä päätöksissä.
  • Suomen laajuiset tilintarkastuspalvelut
    Asiakaskuntaamme kuuluu eri kokoisia yrityksiä eri toimialoilta. Olemme asiakkaidemme tukena koko yritystoiminnan elinkaaren ajan niin päivittäisissä asioissa kuin suuremmissa muutostilanteissakin, ja tarvittaessa teemme yhteistyötä mm. vero- ja lakiasiantuntijoiden kanssa.

 

Ammattitaitoiset tilintarkastajamme palvelevat kaikissa EY:n toimistoissa ympäri Suomen. Katso, mikä toimisto on lähinnä sinua ja ota yhteyttä! Tarvittaessa koko kansainvälinen verkostomme on palveluksessasi tilintarkastukseen liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää IFRS-neuvonnasta, väärinkäytösten ehkäisystä ja muista tilintarkastuspalveluistamme.