KasvuvoimaaAsiakkaamme kertovat: Tekniseri Group

Asiakkaamme kertovat: Tekniseri Group

Jokapäiväisiä sopimuksia

Kempeleläinen painotalo Tekniseri Group Oy tapaa kääntyä EY:n (aiemmin Ernst & Young) puoleen työoikeuteen liittyvissä päivittäisissä asioissa. Palvelu on ollut hyvää ja nopeaa. 

Tekniseri Group Oy toimii pääasiassa teollisuuden sopimuspainona. Monet konsernin asiakkaista ovat kansainvälisiä laite- ja sopimusvalmistajia. Merkittävä osa konsernin liikevaihdosta tulee koneiden ja laitteiden graafisten käyttöliittymien sekä erilaisten merkintätuotteiden valmistamisesta. 

Päivittäisessä toiminnassaan Tekniseri on kaivannut neuvoja päivittäisissä lakiasioissa. Tekniseri lupaa omille asiakkailleen joustavaa palvelua tutun yhteyshenkilön kautta, ja samaa on tarjonnut myös EY näissä pienissä projekteissa, jotka ovat bisneksen kannalta tärkeitä.

— Kysyn neuvoja esimerkiksi sopimustulkinnoissa ja muissa juoksevissa asioissa. Asioin yleensä tutun yhteyshenkilön kanssa, olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä, kertoo Tekniserin toimitusjohtaja Veli Torvinen.

Vuosien kumppanuus on tehnyt asioinnista epämuodollista ja sujuvaa — vastauksen saa yleensä muutamassa tunnissa.

— Kysymyksemme käsitellään nopeasti ja tuloksena on aina selkeä vastaus. Hyvät neuvot ovat tarpeen, jotta osaamme tehdä oikeita päätöksiä, kertoo Torvinen.