KasvuvoimaaLakipalvelut

Lakipalvelut

Menestyvimmillä yrityksillä lainmukaiset menettelytavat ja riskinäkökulmat huomioiva sopimusprosessi ovat osa yrityksen päivittäistä toimintaa. Juridiikka on osa riskienhallintaa ja palvelee liiketoiminnan kaupallisia tavoitteita. Lakimiehemme ovat liikejuridiikan huippuammattilaisia ja ymmärtävät juridiikan nivoutumisen osaksi liiketoimintoja. 

EY:n juristit ovat erikoistuneet liikejuridiikkaan ja tavoitat meidät ympäri Suomen. Parhaimmillaan huipputiimimme on yritysjärjestelyiden, yhtiöoikeuden sekä sopimus- ja työsopimusoikeuden parissa. Lisäksi tiimissämme on tietosuojaan, kiinteistöoikeuteen ja oikeudenkäynteihin erikoistuneita lakimiehiä. 

Erotumme kilpailijoistamme sillä, että työskentelemme tiiviisti yhdessä EY:n verotuksen, tilintarkastuksen, liikkeenjohdon konsultoinnin ja yritysjärjestelyiden asiantuntijoiden kanssa. Työskentelemme kanssasi nopeasti ja joustavasti. 

Meillä on vahva toimialaosaaminen, ja kansainvälinen verkostomme on maailmanlaajuinen. Näin neuvomme palvelevat parhaiten juuri sinun tarpeitasi kotimaassa ja kansainvälisesti. Asiakaskuntaamme kuuluukin eri kokoisia yrityksiä eri toimialoilta.

Lue lisää lakipalveluistamme

Katso, mikä toimisto on lähinnä sinua ja ota yhteyttä lakimiehiimme.