KasvuvoimaaAsiakkaamme kertovat: Betonimestarit

Asiakkaamme kertovat: Betonimestarit

Se puuttuva elementti

EY:n (aiemmin Ernst & Young) ammattitaito on vakuuttanut Betonimestarit Oy:n. Vuosituhannen vaihteen tienoilla alkaneeseen yhteistyöhön on mahtunut monta yritysostoa ja -myyntiä.

Iisalmelainen Betonimestarit Oy on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut vaativiin runko- ja elementtitoimituksiin. Yrityksen kilpailukyky perustuu huipputehokkaisiin tuotantomenetelmiin sekä tinkimättömään toimitusvarmuuteen. Luotettavuus on Betonimestarien vahvuus, ja sama pätee EY:hyn.

— Yhteistyö on helppoa, sillä toimistomme on aivan seinän takana. Läheisyyden ansiosta asioita on vaivaton käydä läpi ja kysyä neuvoa tarvittaessa. Lisäksi EY:n kokonaispalvelun hallinta on erinomainen. Heidän asiantuntijansa kertovat tuoreita ajattelumalleja meille, ja me koeponnistamme niitä yhdessä, kertoo Betonimestarit Oy:n toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Seppo Saarelainen.

Vuosien varrella Betonimestarit on tehnyt useita yrityskauppoja: toimintaa on laajennettu monille paikkakunnille Suomessa sekä myöhemmin Ruotsiin. EY on ollut mukana muun muassa yritysten sulautumisissa, jakautumisissa, purkautumisissa sekä sukupolvenvaihdoksissa. Lisäksi yrityskauppoihin liittyvä verosuunnittelu on annettu EY:n vastuulle hyvällä menestyksellä.

— Toimiva yhteistyömme on tuonut varmuutta yritysjärjestelyihin. Ja kun EY:n juristipalvelut tulivat Kuopioon, yhteistyömme tiivistyi entisestään. Olemme käyttäneet EY:n osaamista myös sisaryhtiöissämme Ruotsissa. Yhteinen kieli ja toimintamalli ovat luoneet jatkumoa toiminnallemme toisessa maassa, Saarelainen sanoo.