KasvuvoimaaAsiakkaamme kertovat: Aquamec

Asiakkaamme kertovat: Aquamec

Vedenpitävää yhteistyötä

EY:n (aiemmin Ernst & Young) monipuoliset palvelut yrittäjille ovat saaneet aikaan monia pitkiä kumppanuuksia. Yksi tyytyväisistä asiakkaista on innovatiivisia ruoppausaluksia valmistava Aquamec.

— Konseptimme on ainutlaatuinen maailmassa, kertoo Aquamecin toimitusjohtaja Lauri Kalliola.

Mielipiteeseen on helppo yhtyä, sillä tamperelainen, Kalliolan veljesten luotsaama yritys suunnittelee ja rakentaa teknisesti edistyksellisiä Watermaster-ruoppausaluksia. Maalla ja vedessä liikkuvat alukset hoitavat kolme eri työvaihetta — pumppaavat, kaivavat ja paaluttavat.

Monipuolinen asiantuntemus on vuosien varrella puhunut myös EY:n puolesta. Lakisääteisteisten tilintarkastuspalvelujen lisäksi Aquamec on saanut apua esimerkiksi yritysjärjestelyissä, menestyksekkään yrityksen jakaantumisprosessissa, riskienhallinnassa, teollisoikeuksien siirrossa ja verosuunnittelussa.

— EY on iso firma, jolla on asiantuntemusta monelta alueelta. Kaikki palvelut saa niin sanotusti yhdeltä luukulta, sanoo Kalliola.

Yhteistyö alkoi jo ennen Aquamecia, kun Kalliolat olivat mukana Yhteisviejät Tamex Oy:ssä. Tamex hankki sittemmin omistukseensa Aquamecin. Pitkä yhteistyö on hionut yhteistyöstä jouhevaa, ja onnistumiset ovat kasvattaneet keskinäistä luottamusta.

— Olemme oikein tyytyväisiä. Henkilökemiat ovat sopineet hyvin yhteen ja saamamme palvelu on ollut erittäin hyvää, kehuu Kalliola.