KasvuvoimaaAjankohtaista

Tilitoimistoiltapäivä Rovaniemellä 17.1.2020

On aika valmistautua tilinpäätökseen. Ovatko tietosi ajantasalla?  Tervetuloa päivittämään osaamisesi EY:n tilitoimistoiltapäivään!Ajankohtaisessa taloushallinnon tilaisuudessamme käsittelemme tilitoimistojen työn kannalta keskeisimpiä aiheita ja uudistuksia, erityisesti pk-yritysten näkökulmasta. Käymme läpi arvonlisäverotuksen ja tuloverotuksen ajankohtaisia asioita, työaikalainsäädännön uudistusta, sekä muita tärkeitä tilinpäätöksen laatimiseen liittyviä seikkoja. Tapahtuman ohjelman ja kutsun löydät täältä.  

On aika valmistautua tilinpäätökseen. Ovatko tietosi ajantasalla? 

Tervetuloa päivittämään osaamisesi EY:n tilitoimistoiltapäivään!Ajankohtaisessa taloushallinnon tilaisuudessamme käsittelemme tilitoimistojen työn kannalta keskeisimpiä aiheita ja uudistuksia, erityisesti pk-yritysten näkökulmasta.

Käymme läpi arvonlisäverotuksen ja tuloverotuksen ajankohtaisia asioita, työaikalainsäädännön uudistusta, sekä muita tärkeitä tilinpäätöksen laatimiseen liittyviä seikkoja.

Tapahtuman ohjelman ja kutsun löydät täältä.