KasvuvoimaaAjankohtaista

7 kasvun ajurin avulla kohti kestävää kasvua

Suomalaisissa yrityksissä on valtavasti potentiaalia kasvun kiihdyttämiseen ja kansainvälistymiseen. Me EY:llä olemme jo vuosikymmenten ajan toimineet kasvuyhtiöiden tukena ja neuvonantajina sekä kotimaassa, että maailmanlaajuisesti.

Kasvuyritysten tukemiseen ja neuvontaan erikoistunut Growth Markets -tiimimme yhdistääkin laaja-alaisen osaamisemme kasvuyhtiöiden tueksi. Tutkimuksissa on käynyt ilmi, että suuri osa yksityisomisteisista kasvuyrityksistä haluaa käyttää asiantuntijapalveluiden hankinnassa yhtä ja samaa palveluntarjoajaa. Me EY:llä tarjoammekin kaikki yrityksen kasvuun tarvittavat palvelut yhden katon alta.

Yksi keino tukea ja pitää esillä kasvuyritysten asiaa on vuosittainen EY Entrepreneur of the Year -kilpailu. Maailmanlaajuisesti tämä kilpailu on pisimpään ja laajimpaan toiminut yrittäjäkilpailu, jonka Suomessa järjestimme ensimmäistä kertaa vuonna 2003. Kilpailussa osallistujat saavat sparrausta aina alkuhaastatteluista alkaen ja itse kilpailussa EY:stä riippumaton tuomaristo paitsi valitsee voittajat, antaa myös palautetta osallistujille.

Lue koko artikkeli Yrityselämän 360° -blogista.