KasvuvoimaaAjankohtaista

Kasvu- ja perheyrittäjätilaisuus Turku

Meillä on ilo kutsua sinut kanssamme yrittäjälounaalle keskiviikkona 29.8.! Tilaisuus on rennon keskusteleva. Keskustelemme omistajuudesta, yrittäjän ratkaisuista kasvun eri vaiheissa ja muutosjohtamisesta. Tilaisuuden alussa Mika Eskola, TPS:n toimitusjohtaja 2015-2018 ja Opteamin entinen pääomistaja, kertoo meille kokemuksiaan urheilu- ja muutosjohtamisesta ja pohtii kanssamme urheilujohtamisen ja yrittämisen yhtäläisyyksiä. Tarvitaanko kummassakin hyökkäävää pelityyliä? Tilaisuutta isännöivät EY, Hartwall Capital, Työeläkevakuutusyhtiö Elo sekä […]

Meillä on ilo kutsua sinut kanssamme yrittäjälounaalle keskiviikkona 29.8.!

Tilaisuus on rennon keskusteleva. Keskustelemme omistajuudesta, yrittäjän ratkaisuista kasvun eri vaiheissa ja muutosjohtamisesta. Tilaisuuden alussa Mika Eskola, TPS:n toimitusjohtaja 2015-2018 ja Opteamin entinen pääomistaja, kertoo meille kokemuksiaan urheilu- ja muutosjohtamisesta ja pohtii kanssamme urheilujohtamisen ja yrittämisen yhtäläisyyksiä. Tarvitaanko kummassakin hyökkäävää pelityyliä?

Tilaisuutta isännöivät EY, Hartwall Capital, Työeläkevakuutusyhtiö Elo sekä Aurator Varainhoito/ Evli Pankki.

Ilmoittaudu mukaan 20.8. mennessä tästä.

 

Paikka: Juhla- ja kokoustila Vanha Panini, Linnankatu 3, Turku

Aika: Keskiviikko 29.8.2018 klo 11.00-12.30

 

Lämpimästi tervetuloa!