KasvuvoimaaAjankohtaista

Kasvu- ja perheyrittäjätilaisuus Lahti

Tervetuloa brunssille 28.8.2018! Aamupäivän tilaisuus on ratkaisukeskeinen. Keskustelemme mm. kasvuyritysten ratkaisuista kasvun eri vaiheissa, omistajuudesta ja vastuullisuudesta. Tilaisuus järjestetään osana EY Entrepreneur of the Year 2018 -tapahtumakiertuetta. Tilaisuuden alussa kuulemme Pelicansin kuulumisia toimitusjohtajan sekä päävalmentajan kertomana. Lämpimästi tervetuloa! Paikka: Isku Areena, Svinhufvudinkatu 29, Lahti Aika: Tiistai 28.8.2018 klo 9.00-11.00 Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä linkistä 8.30      Ilmoittautuminen ja […]

Tervetuloa brunssille 28.8.2018!

Aamupäivän tilaisuus on ratkaisukeskeinen. Keskustelemme mm. kasvuyritysten ratkaisuista kasvun eri vaiheissa, omistajuudesta ja vastuullisuudesta. Tilaisuus järjestetään osana EY Entrepreneur of the Year 2018 -tapahtumakiertuetta.

Tilaisuuden alussa kuulemme Pelicansin kuulumisia toimitusjohtajan sekä päävalmentajan kertomana.

Lämpimästi tervetuloa!

Paikka: Isku Areena, Svinhufvudinkatu 29, Lahti

Aika: Tiistai 28.8.2018 klo 9.00-11.00

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä linkistä

8.30      Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.00-11.00     

EY:n avauspuheenvuoro

KHT Panu Juonala, Kaakkois-Suomen aluejohtaja, EY

 

Tuoreita kuulumisia Pelicansilta
Toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu ja päävalmentaja Ville Nieminen, Lahden Pelicans.

 

Vastuullisuus kilpailutekijänä
Kristoffer Lindberg, johtaja, Evli Pankki Oyj

 

Hartwall Capital – Kotimainen omistaja yhtiön tukena
Eeva Ahdekivi, toimitusjohtaja, Hartwall Capital

 

Tauko

    

Yrittäjämäinen asenne rakentaa Suomen tulevaisuutta
Tom Kurten, johtaja, johtaja, Työeläkeyhtiö Elo

 

Kasvavan menestystarinan ytimessä kestävän kehityksen tukeminen 
Kristoffer Lindberg, johtaja, Evli Pankki Oyj

 

Rajoja rikkomalla huikeita kasvuloikkia – case Nocart Oy EY Entrepreneur of the Year 2017, Nocart Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Vesa Korhonen kertoo Nocartin kasvuvaiheista ja kasvun mahdollistaneista ratkaisuista. Lisäksi kuulemme Vesalta, miltä tuntui edustaa Suomea yrittäjyyden maailmanmestaruuskisassa Monacossa kesäkuussa 2018.

11.00 Jatkamme keskustelua herkullisen brunssin äärellä.