KasvuvoimaaAjankohtaista

Brasilialainen Rubens Menin voitti yrittäjyyden maailmanmestaruuden

EY:n vuosittain järjestämä kansainvälinen EY World Entrepreneur of the Year -yrittäjäkilpailu huipentui viime viikolla Monacossa. Lauantaina pidetyn juhlagaalan päätteeksi vuoden 2018 voittajaksi julistettiin brasilialaisen MRV Engenharia e Participaçõesin perustaja Rubens Menin. Samalla hänestä tuli kilpailun ensimmäinen eteläamerikkalainen voittaja. Rubens, 62, perusti MRV:n vuonna 1979 vain 21-vuotiaana. Yhtiö on kasvanut Latinalaisen Amerikan suurimmaksi rakennus- ja kiinteistöalan yritykseksi […]

EY:n vuosittain järjestämä kansainvälinen EY World Entrepreneur of the Year -yrittäjäkilpailu huipentui viime viikolla Monacossa. Lauantaina pidetyn juhlagaalan päätteeksi vuoden 2018 voittajaksi julistettiin brasilialaisen MRV Engenharia e Participaçõesin perustaja Rubens Menin. Samalla hänestä tuli kilpailun ensimmäinen eteläamerikkalainen voittaja. Rubens, 62, perusti MRV:n vuonna 1979 vain 21-vuotiaana. Yhtiö on kasvanut Latinalaisen Amerikan suurimmaksi rakennus- ja kiinteistöalan yritykseksi sekä johtavaksi pienituloisille tarkoitettujen asuntojen rakennuttajaksi Brasiliassa. Vuonna 2017 MRV:n liikevaihto oli 1,44 miljardia USA:n dollaria ja tulos 197 miljoonaa dollaria. Yhtiö on kasvanut huomattavasti vuodesta 2007, jolloin se listautui pörssiin Brasiliassa. Listautuessaan sen liikevaihto oli 105 miljoona USA:n dollaria ja tulos 13 miljoonaa dollaria. Tänä päivänä MRV:n palveluksessa on 24 000 työntekijää, se toimii 150 kaupungissa ja sen rakentamissa taloissa asuu noin 300 000 ihmistä.

Lue lisää lehdistötiedotteestamme.