KasvuvoimaaAjankohtaista

EY Entrepreneur of the Year 2018 avajaiset

Kasvuyrityksen ratkaisut – suuntana 2030 Aamupäivän tilaisuus on ratkaisukeskeinen. Keskustelemme mm. kasvuyrityksen ratkaisuista kasvun eri vaiheissa, omistajuudesta, vastuullisuuden merkityksestä ja henkilöstön sitouttamisesta ja motivoinnista. Minkälaisilla ratkaisuilla sinä kuljetat yritystäsi kohti vuotta 2030? Katsomme myös suoraan Leijonan kitaan ja kuulemme lupaavien start-upien bisnesideoita – vakuuttuuko yleisö heidän ratkaisuistaan? Aamupäivän tilaisuus starttaa vuoden 2018 EY Entrepreneur of […]

Kasvuyrityksen ratkaisut – suuntana 2030

Aamupäivän tilaisuus on ratkaisukeskeinen. Keskustelemme mm. kasvuyrityksen ratkaisuista kasvun eri vaiheissa, omistajuudesta, vastuullisuuden merkityksestä ja henkilöstön sitouttamisesta ja motivoinnista.

Minkälaisilla ratkaisuilla sinä kuljetat yritystäsi kohti vuotta 2030?

Katsomme myös suoraan Leijonan kitaan ja kuulemme lupaavien start-upien bisnesideoita – vakuuttuuko yleisö heidän ratkaisuistaan?

Aamupäivän tilaisuus starttaa vuoden 2018 EY Entrepreneur of the Year -kilpailun. Ota haaste vastaan ja ilmoittaudu kisaan mukaan! Voit ilmoittautua mukaan avajaisseminaarissa tai osoitteessa www.eoy.fi

Lämpimästi tervetuloa!

 

Paikka: EY-talo, Alvar Aallon katu 5 C, Helsinki

Aika: Keskiviikko 16.5.2018 klo 9.00–12.00

Ilmoittaudu seminaariin

Ohjelma

8.30      Ilmoittautuminen ja aamiainen
9.00-10.00     

Avauspuheenvuoro

Juha Hilmola, EY Entrepreneur of the Year -johtaja, EY

 

Kasvavan menestystarinan ytimessä kestävän kehityksen tukeminen – case Nocart Oy
EY Entrepreneur of the Year 2017, Nocart Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Vesa Korhonen edustaa Suomea kesäkuussa järjestettävässä yrittäjyyden maailmanmestaruuskisassa Monacossa. Vesa kertoo Nocartin kasvuvaiheista ja kasvun mahdollistaneista ratkaisuista sekä tunnelmistaan Monacoon valmistautuessaan.

 

Hartwall Capital – Kotimainen omistaja yhtiön tukena
Eeva Ahdekivi, toimitusjohtaja, Hartwall Capital

 

Miten motivoit ja sitoutat oikeat henkilöt tukemaan yrityksesi kasvua?
Hannu Tyyskä, Senior Manager, EY

 

Työeläkeyhtiö Elon puheenvuoro

10.00      Kahvia ja keskustelua
10.30-11.30 

Vastuullisuus kilpailutekijänä
Kristoffer Lindberg, johtaja, Evli Pankki Oyj

 

Rajoja rikkomalla huikeita kasvuloikkia – case LeaseGreen Group Oy
Cleantech-palveluyritys LeaseGreen Groupin perustajat Tomi Mäkipelto ja Juho Rönni voittivat vuoden 2017 kilpailussa Yleisön Suosikki – sekä Vuoden Nuori Yrittäjä -palkinnot. Kaksikko on innovatiivisilla ratkaisuillaan mullistanut markkinat ja luoneet huikean kasvutarinan. Tomi ja Juho kertovat meille tarinansa kohokohdat ja vaikeimmat hetket – sekä minkälaisilla ratkaisuilla aikovat mahdollistaa tulevien vuosien kasvun.

 

Bisnesenkelin vinkit kasvuyrittäjille
Kim Väisänen, bisnesenkeli, EY Entrepreneur of the YEar 2018-tuomariston jäsen

11.30 Siirrytään jatkamaan keskustelua lounaan äärelle