KasvuvoimaaAjankohtaista

EY:llä uusi toimipiste Hämeenlinnassa

Avasimme uuden toimipisteen Hämeenlinnaan. Toimiston myötä palvelemme asiakkaitamme Kanta-Hämeen alueella tilintarkastuksen lisäksi entistä vahvemmin myös verotuksen, yritysjärjestelyiden ja muiden neuvontapalveluiden saralla.

Avasimme loppuvuodesta uuden toimipisteen Hämeenlinnaan vastataksemme kasvaneeseen kysyntään Kanta-Hämeessä. 

Hämeenlinnan uuden toimiston vetäjänä toimii KHT Kari Toivonen, jolla on 19 vuoden kokemus tilintarkastajana. Karilla on kokemusta niin kotimaisista kuin kansainvälisistäkin asiakkaista ja hänellä on laaja osaaminen erityisesti pk-yritysten kirjanpitoon ja tilinpäätöksiin liittyvissä kysymyksissä. Karin rinnalla Hämeenlinnassa työskentelee myös KHT Timo Eerola.

-Tavoitteenamme on entisestään vahvistaa palveluverkostoamme ja palvella jatkossakin asiakkaitamme tilintarkastuksen lisäksi myös verotuksen, yritysjärjestelyiden ja muiden neuvontapalveluiden saralla. Vahvan alueellisen yhteistyön ja kansainvälisen taustaverkostomme ansiosta asiakkaamme myös Kanta-Hämeessä ovat saaneet erinomaista palvelua, mutta haluamme edelleen vahvistaa tätä kehitystä, kertoo Kari Toivonen.

Alla olevien yhteyshenkilöidemme kautta saat aina tarvittaessa yhteyden oikeaan asiantuntijaan niin vero- ja lakipalveluiden kuin muidenkin palveluidemme osalta. Löydät meidät osoitteesta Raatihuoneenkatu 2, 13100 Hämeenlinna, p. 0207 280 190. Tervetuloa!

Kari Toivonen, KHT
EY:n Hämeenlinnan toimiston vetäjä
p. 0400 863 170
kari.toivonen@fi.ey.com

Timo Eerola, KHT
p. 050 431 4810
timo.eerola@fi.ey.com