KasvuvoimaaAjankohtaista

Verotusmenettelyn muutoksia 2017

Yhteisöjen verotusmenettelyyn muutoksia 1.11.2017 alkaen. Muutokset vaikuttavat esimerkiksi ennakkoveroihin ja veroilmoituksiin, jotka tulee jatkossa antaa sähköisesti Katso-tunnisteen avulla. Sähköisen asioinnin tullessa pakolliseksi on hyvä tarkistaa, että sähköisen asioinnin valtuutukset ovat kunnossa.

Tuloveroilmoittaminen sähköiseksi 1.11.2017 alkaen

Yhteisöjen verotusmenettelyyn on tullut useita muutoksia 1.11.2017 alkaen. Muutokset vaikuttavat esimerkiksi ennakkoveroihin ja veroilmoituksiin, jotka tulee jatkossa antaa sähköisesti Katso-tunnisteen avulla. Sähköisen asioinnin tullessa pakolliseksi on hyvä tarkistaa, että sähköisen asioinnin valtuutukset ovat kunnossa. Verohallinto toimittaa jatkossa OmaVero-palveluun myös tiettyjä tuloveroilmoittamiseen liittyviä päätöksiä. Suosittelemme, että tarvittavat sähköisen asioinnin valtuutukset hoidetaan kuntoon mahdollisimman pian. Avustamme mielellämme valtuutuksen myöntämiseen liittyvissä kysymyksissä. Lue lisää uutiskirjeestämme.

Myös alueesi veroasiantuntijat kertovat mielellään lisää. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.