KasvuvoimaaAjankohtaista

Afrikan markkinalla menestynyt Nocart Oy:n Vesa Korhonen nappasi EY:n yrittäjäkilpailun voiton

Lahtelaisen Nocart Oy:n Vesa Korhonen vei Suomen EY Entrepreneur of the Year 2017 -kilpailun voiton myöhään perjantai-iltana järjestetyssä EY Entrepreneur of the Year 2017 -juhlagaalassa. Voittajan valinnut tuomaristo inspiroitui Korhosen menestystarinasta, jonka ytimessä on kestävän kehityksen tukeminen. Gaalassa jaetiin myös neljä tunnustuspalkintoa sekä palkittiin yleisöäänestyksessä eniten ääniä saanut kasvuyrittäjä.

Lahtelaisen Nocart Oy:n Vesa Korhonen vei Suomen EY Entrepreneur of the Year 2017 -kilpailun voiton myöhään perjantai-iltana järjestetyssä EY Entrepreneur of the Year 2017 -juhlagaalassa. Voittajan valinnut tuomaristo inspiroitui Korhosen menestystarinasta, jonka ytimessä on kestävän kehityksen tukeminen. Gaalassa jaetiin myös neljä tunnustuspalkintoa sekä palkittiin yleisöäänestyksessä eniten ääniä saanut kasvuyrittäjä.

 Lue lisää lehdistötiedotteesta ja  katso Nocart Oy:n esittelyvideo.

Muut illan aikana palkitut yrittäjät:

  • Vuoden Perheyrittäjä: Väinö H., Eero ja Harri Broman, Broman Group. Katso video.
  • Vuoden Nuori Yrittäjä: Tomi Mäkipelto & Juho Rönni, LeaseGreen Oy. Katso video.
  • Suomi 100 -erikoispalkinto: Juha Jokinen, Sievin Jalkine Oy. Katso video.
  • Born Global Award 2017: Christoph Thür & Mikko Kaipainen, Yousician. Katso video.
  • Yleisön Suosikki 2017: Tomi Mäkipelto & Juho Rönni, LeaseGreen Oy. Katso video.

Kaikki finalistivideot löydät YouTube-kanavaltamme.