KasvuvoimaaAjankohtaista

Nämä Suomen 13 parasta kasvuyrittäjää kamppailevat yrittäjäkilpailun voitosta

EY Entrepreneur of the Year 2017 -kilpailun 13 loppukilpailufinalistia julkistettiin 10.10. EY-talolla Helsingissä. Kannattavaa kasvua tekevät finalistiyritykset ovat kasvattaneet liikevaihtoaan vuosittain kymmeniä, osa tuhansia prosentteja, ja luoneet Suomeen viime vuosina satoja työpaikkoja.

Yksi finalisteista kruunataan marraskuun 3. päivä järjestettävässä finaalissa Suomen EY Entrepreneur of the Year -kilpailun voittajaksi. Hän tulee edustamaan Suomea yrittäjyyden maailmanmestaruuskilpailussa (EY World Entrepreneur of the Year) ensi vuoden kesäkuussa.

Uudeltamaalta Suomen EY Entrepreneur of the Year 2017 -kilpailun finaaliin menivät seuraavat kannattavaa kasvua tekevien yritysten omistajayrittäjät: kiinteistöjen energiajärjestelmien modernisoija LeaseGreen Group Oy:n Tomi Mäkipelto ja Juho Rönni; tietohallintojohtamisen palveluja tarjoavan Sofigate Oy:n Juha Huovinen, Jari Raappana ja Sanna Siniketo; interaktiivisen musiikin oppimissovelluksen kehittäneet Yousicianin Christoph Thür ja Mikko Kaipainen; Jungle Juice Bareistaan tutun Smoothie Heaven Oy:n Noora Fagerström; rakennusalan yritys Fira Group Oy:n Jussi Aho sekä Classic Pizza Restaurantin Juha Toivanen ja Merja Rahkola-Toivanen.

Pohjois-Suomesta finaaliin ylsivät ansioituneet Sievin Jalkine Oy:n Juha Jokinen, bioenergiayhtiö Volter Oy:n Jarno Haapakoski, uusien asumisratkaisujen edelläkävijä Synkronitalo/Synkroni Oy:n Mikko Ahola sekä taloushallintopalvelutarjoaja Talenom Oyj:n Harri Tahkola.

Länsi-Suomesta Kyrö Distillery Companyn eli Rye Rye Oy:n Miika Lipiäinen kilpailee muita vastaan finaalissa menestyneellä tislaamollaan.

Hämeen ja Keski-Suomen yrittäjien joukosta finaaliin nousi Vesa Korhonen, joka lunasti paikkansa ympäristöystävällisiä uusitutuvia energiatuotantoratkaisuja tarjoavan Nocart Oy:n kasvutarinan myötä.

Itä-Suomesta lattiapäällysteurakointiliikkeen Jarmo Heikkinen saavutti finaalipaikan vakuuttamalla kilpailun tuomarit Heikkinen Yhtiöt Oy:n pitkäjänteisellä kasvulla.

Lue lisää lehdistötiedotteestamme ja tutustu finalisteihin täällä.