KasvuvoimaaAjankohtaista

Kasviproteiiniyrittäjä Murad Al-Katib valittiin maailman parhaaksi yrittäjäksi

Kanadalaisen AGT Food and Ingredientsin toimitusjohtaja Murad Al-Katib palkittiin EY World Entrepreneur of the Year -tapahtumassa Monte Carlossa lauantaina 10. kesäkuuta maailman parhaaksi yrittäjäksi. Suomea yrittäjyyden maailmanmestaruuskilpailussa edusti metsäkoneyhtiö Ponssen Juha Vidgrén.

EY:n vuosittainen kansainvälinen yrittäjäkilpailu EY World Entrepreneur of the Year järjestettiin viime viikolla Monacossa. Lauantaina pidetyn juhlagaalan päätteeksi paljastettiin EY World Entrepreneur of the Year 2017 -palkinnon saaja. Voittajaksi valittiin Murad Al-Katib, jonka AGT Food and Ingredients on maailman suurimpia kasviproteiiniyrityksiä. Se yhdistää linssien ja papujen viljelijät maailmanmarkkinoihin, ja hallitsee linssimarkkinaa noin 23 prosentin osuudella viemällä tuotteitaan yli 120 maahan. Vuonna 2016 AGT Food and Ingredientsin liikevaihto ylsi lähes 1,5 miljardiin dollariin. Viimeisten viiden vuoden aikana yrityksen liikevaihto on kasvanut yli 100 miljoonan dollarin vuosivauhtia.

Lue lisää lehdistötiedotteestamme.