KasvuvoimaaAjankohtaista

EY toistamiseen kauppatieteilijöiden suosituin työnantaja Pohjoismaissa

Kauppatieteitä opiskelevat ovat jälleen listanneet tilintarkastus- ja konsulttiyhtiö EY:n suosikkityönantajakseen Pohjoismaissa kaikkien yritysten joukosta.

Kauppatieteitä opiskelevat ovat jälleen listanneet tilintarkastus- ja konsulttiyhtiö EY:n suosikkityönantajakseen Pohjoismaissa kaikkien yritysten joukosta. Tulos käy ilmi äskettäin julkaistusta Universumin tutkimuksesta, jossa selvitettiin yli 36 000 pohjoismaisen opiskelijan näkemyksiä houkuttelevimmista työnantajista Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa. Universumin listassa kuusi kymmenestä opiskelijoiden suosikkiyrityksestä oli konsulttiyhtiöitä.

TOP3 suosituimman yrityksen lista pysyi samana kuin vuonna 2016. EY oli näin myös toimialansa ihanteellisin työnantaja toista kertaa peräkkäin.

– Olemme ylpeitä siitä, että opiskelijat ovat äänestäneet EY:n ykköseksi Pohjoismaissa. Kilpailu parhaista osaajista on kuitenkin kovaa. Meidän täytyy yhä uudelleen ja uudelleen pystyä osoittamaan sekä opiskelijoille että vastavalmistuneille, että vahvasti integroituna pohjoismaisena ja suurena globaalina yrityksenä EY voi olla paras paikka urakehityksen kannalta, sanoo henkilöstöpäällikkö Ester Muinonen Suomen EY:ltä.

Lue lisää lehdistötiedotteestamme.