KasvuvoimaaAjankohtaista

EY mukana Tahko Ski Lift Pitch -tapahtumassa 21.4.

EY on mukana Itä-Suomen inspiroivimmassa startup-tapahtumassa huhtikuun 21. päivä, kun Kuopion alueen Kauppakamarin järjestämä Tahko Ski Lift Pitch törmäyttää alueen yrittäjät ja rahoittajat rinnepäivän merkeissä ensimmäistä kertaa. Nähdään Tahkolla!

EY:n rinnetiimissä Tahkolla mukana ovat Elina Laitinen, Matti Copeland, Soile Antikainen ja Jussi Pellikka.  Ilmoittaudu mukaan ja tule treffaamaan meitä!

Sähinää suksille tuo pitsauskilpailu, jossa noustaan hiihtohissillä rinnettä ja siinä ajassa startupit ehtivät asiansa esitellä. Parhaat pitsaajat pääsevät iltatilaisuuteen kertomaan liikeideastaan yleisön ja tuomariston eteen. Voittajalle on luvassa yhden vuoden selviytymispaketti, joka pitää sisällään jokaiselle aloittavalle yritykselle tarpeellisia palveluita. Lisätietoja löydät tapahtuman verkkosivuilta: www.tahkoslp.com.

One-stop shop @ EY: kaikki yrittäjän palvelut samalta luukulta

Me EY:llä tarjoamme startupeille helpon tien yritystoiminnan aloittamiseen ja autamme sinua yrityksesi alkutaipaleella tekemään oikeita ratkaisuja – ja mikä parasta, saat kaikki tarvitsemasi palvelut samalta luukulta.

Saat apua esimerkiksi liiketoimintastrategian ja -suunnitelman sekä yrityksen perustamisasiakirjojen tai sopimusten laadinnassa. Kartoitamme puolestasi myös hankkeen riskit ja selvitämme mahdolliset verohyödyt. Me tiedämme, mistä rahoitusta on mahdollista saada, millaisia rahoitustuotteita kannattaa käyttää tai millaisia vakuusmahdollisuuksia on käytettävissä. Palvelumme skaalautuvat luontevasti yrityksen koon ja tarpeiden mukaan.

Lue lisää kasvuyrityksille suunnatuista palveluista blogistamme.