KasvuvoimaaAjankohtaista

EY:n Kotkan-toimisto sai uuden kodin

Toimipisteemme Kotkassa muutti tammikuun lopussa uusiin toimitiloihin kaupungin keskustassa Kotkansaaressa sijaitsevaan digitaalisen liiketoiminnan yrityskeskus Datariinaan. Palvelemme uusista tiloista käsin Kotkan-seudun organisaatioita entistäkin paikallisemmin ja tehokkaammin.

Kotkassa asiakkaitamme auttavat tilintarkastuspalveluiden Merita Kotiranta (KHT) ja Heidi Koski (KTM). Molemmat työskentelevät sekä Kotkassa että Kouvolassa, joista jälkimmäisessä lisävahvistuksena toimii myös Terhi Kare (KTM, DI). Yhdessä Kotkan- ja Kouvolan-toimistomme kattavat koko Kymenlaakson alueen paikallista asiantuntemusta unohtamatta.

Paikallistoimistojemme kautta EY:n monipuolinen palvelutarjonta ja kaikki asiantuntijamme ovat käytössäsi ympäri Suomen, myös Kaakkois-Suomessa. Voit lukea lisää palveluistamme täältä

Esittelemme mielellämme uusia tilojamme, joten poikkea kahville tai tule muuten vaihtamaan kuulumisia kanssamme! Uusi osoitteemme on Heikinkatu 7, 48100 Kotka. Kouvolassa löydät meidät tutusta osoitteesta Ilmarinkuja 3, 45100 Kouvola.

Merita Kotiranta, KHT  

p. 040 350 6812
merita.kotiranta@fi.ey.com

 

Heidi Koski, KTM

p. 050 555 0338
heidi.koski@fi.ey.com