KasvuvoimaaAjankohtaista

Uusi joukkorahoituslaki luo yrityksille parempia rahoitusmahdollisuuksia

Syyskuun 2016 alusta tuli voimaan uusi joukkorahoituslaki, joka parantaa yritysten mahdollisuuksia saada vaihtoehtoista rahoitusta. Selvemmän säännöstön toivotaan vauhdittavan kasvua ja kehitystä. Mitä laki pitää sisällään? Lue EY:n Jannica Bouchtin blogikirjoitus aiheesta.

Finanssikriisin vanavedessä pankit ovat tiukentaneet yrityksiä koskevia rahoitusehtojaan, mikä luonnollisesti heikentää erityisesti pienten ja uusien yritysten edellytyksiä kasvuun. Syyskuun 2016 alusta tuli voimaan uusi joukkorahoituslaki, joka parantaa yritysten mahdollisuuksia saada vaihtoehtoista rahoitusta perinteisen pankkimaailman ulkopuolelta. Lue lisää.

Onko yritykselläsi rahoitustarpeita – tarvitsisitko apua?
Perhe- ja kasvuyrityspalveluiden tiimistämme löytyy asiantuntevaa apua eri rahoitusvaihtoehtojen kartoittamiseen.  Lue lisää