KasvuvoimaaAjankohtaista

Ponssen Juha Vidgrén vei EY:n yrittäjäkisan voiton

Suomen EY Entrepreneur of the Year 2016 -kilpailun voiton vei Ponssen Juha Vidgrén. Vidgrén ja sarjapalkintojen voittajat palkittiin 4.11. järjestetyssä juhlagaalassa Finlandia-talossa. Yli 60 maassa järjestettävän kilpailun tavoitteena on kannustaa nykyisiä ja tulevia yrittäjiä kasvuhakuiseen ja vastuulliseen yrittäjyyteen, sekä nostaa esiin inspiroivia tarinoita.

EY:n järjestämässä kilpailussa jaettiin pääpalkinto sekä palkinnot viidelle sarjavoittajalle. Pääpalkinnon ohella Ponssen hallituksen puheenjohtajalle Juha Vidgrénille myönnettiin myös Tuotanto-sarjan ykköspalkinto. Kauppa-sarjan parhaiksi kruunattiin Balmuir-brändiä luotsaavan Wheslyn Groupin Heidi ja Juha Jaara. Palvelut-sarjan voiton vei nuorten osaajien rekrytointiin keskittyvä henkilöstöpalveluyritys Studentwork Sharper Oy:n kolmikko Heikki Karimaa, Lucas Geisler ja Tomas Valkama. Tunnustusta saivat lisäksi Vuoden Nuoreksi Yrittäjäksi valittu, äänieristettyjä puhelinkoppeja valmistavan Framery Oy:n Samu Hällfors sekä Vuoden Perheyrittäjinä palkitut tukkukauppa Tammer-Tukun serkukset Zachary ja Vesa Mäenpää. Tänä vuonna tuomaristo päätti antaa myös ”Vuoden Jymypaukku”-erikoispalkinnon, joka annettiin maailman parhaaksi giniksi valitun Napue ginin valmistajalle, Kyrö Distilleryn Miika Lipiäiselle.

Lue lisää lehdistötiedotteestamme ja katso vuoden 2016 Entrepreneur of the Year -voittaja Ponsse Oyj:n sekä sarjavoittajien ja finalistien esittelyt YouTube-kanavaltamme.