KasvuvoimaaAjankohtaista

Seinäjoen EY löysi uuden kodin

EY:n Seinäjoen-toimisto muutti uusiin tiloihin elokuussa ja avajaiset pidettiin syyskuun lopussa. Uudet tilat noudattelevat EY:n Workplace of the Future -toimitilamallia. Avotilan ja hiljaisemman työskentelytilan yhdistelmä mahdollistaa sujuvan vuorovaikutuksen niin kollegoiden kuin asiakkaiden kanssa. − Olemme eteläpohjalaiseen henkeen sopivasti Framilla, kuvaa toimiston vetäjä Tatu Huhtala.

− Olemme eteläpohjalaiseen henkeen sopivasti Framilla! Frami on Seinäjoen yrityselämän ja koulutuksen keskittymä keskustan tuntumassa Seinäjoen varrella. Täällä pääsemme verkostoitumaan tehokkaasti paikalliseen yrityselämään ja oppilaitoksiin. Paitsi omat asiantuntijamme, myös asiakkaat viihtyvät uusissa tiloissa, kuvaa toimiston vetäjä Tatu Huhtala

− Framilta löytyy kokous- ja koulutustiloja joka lähtöön. Koemme tapaamisen asiakkaiden kanssa tehokkaaksi. Toki yhteyttä pidetään myös nykyaikaisten kommunikointivälineiden avulla.   

Seinäjoen-toimistolla työskentelee viisi henkilöä, kaikki tilintarkastuspalveluistamme. Vero- ja lakipalveluita tarjotaan Seinäjoella tiimityönä Vaasan-toimiston ey:läisten kanssa.

− Kun Framilla ollaan, täytyy meidän myös näkyä. Ulkona olevat valomainokset ohjaavat nyt asiakkaat oikeaan osoitteeseen, Huhtala kommentoi.

Avajaisissa välitön tunnelma

Uuden toimiston avajaisia vietettiin torstaina 29.9.2016. Juhlat sujuivat mukavasti noin 40 vieraan ja ey:läisen voimin. Juhlallisuudet alkoivat alakerran ravintola- ja kokoustiloissa, joissa vieraat pääsivät tutustumaan EY:n tilintarkastus-, vero- ja kasvuyrityspalveluihin. Puheenvuoron piti mm. EY:n perhe- ja kasvuyrityspalveluista vastaava johtaja Janne Hakala.

− Tarjoilujen jälkeen siirryimme ihastelemaan uusia toimitiloja vilkkaan puheensorinan säestyksellä. Hieno tilaisuus kaiken kaikkiaan, Huhtala summaa.

Avajaiskahveilla Henrik Pohjus (vas.) ja Tatu Huhtala EY:n Seinäjoen-toimistolta.
Avajaiskahveilla Henrik Pohjus (vas.) ja Tatu Huhtala EY:n Seinäjoen-toimistolta.

Onnea uuteen EY-kotiin Seinäjoki! Asiantuntijoidemme yhteystiedot löydät toimistohakemistostamme.