KasvuvoimaaAjankohtaista

EY mukana startup-tapahtuma Harvestissa Pohjanmaalla

EY osallistui Vaasassa ensimmäistä kertaa järjestettyyn startup-tapahtuma Harvestiin. Tapahtuman takana on vuonna 2015 perustettu Vaasa Entrepreneurship Society, joka tuo yhteen yrittäjähenkiset nuoret Pohjanmaalla. Tilaisuus tarjosi EY:lle mahdollisuuden vuorovaikuttaa eri alojen nousevien tähtien kanssa.

Harvest pidettiin syyskuun puolivälissä Rewell Center Vaasassa. Tapahtuma kokosi yhteen niin elinkaarensa alkutaipaleella olevia startupeja kuin suurempia yrityksiä. Paikalle saapui myös sankoin joukoin alueen korkeakouluopiskelijoita.

EY toimi tapahtuman Premium Partnerina. Paikalliset asiantuntijamme verkostoituivat vieraiden kanssa mm. EY:n omalla ständillä, lavalta käsin sekä EY Networking Loungessa. Kerroimme tilaisuudessa mm. siitä, millaisiin juridisiin kommervenkkeihin startup-yritysten kannattaa varautua. Järjestimme myös pitching-kilpailun, jossa kolme onnekasta voittivat liput brittiyhtye Pendulumin konserttiin.

Harvestiin osallistui EY:ltä tilintarkastajia Vaasasta, Seinäjoelta ja Pietarsaaresta sekä lakitiimiläisiä Vaasasta. Päivä oli kokonaisuudessaan vauhdikas ja onnistunut, ja tarjosi EY:lle mahdollisuuden tutustua monien eri alojen opiskelijoihin, startupeihin ja muihin yrityksiin.

Harvest-fair-2016

Harvestin lavalla EY:n yritysjuristi Jannica Boucht ja Fixura Oy:n talousjohtaja Niclas Snellman. – Startup-yritys voi keskittyä oman liiketoimintansa kehittämiseen, kun kumppanina on neuvonantaja, joka tuntee verotukseen ja juridiikkaan liittyvät asiat, kertoi Snellman yhteistyöstä EY:n kanssa. Kuva: Arttu Ahonen, VES.

EY tilintarkastuksen, konsultoinnin, verotuksen, liikejuridiikan ja yritysjärjestelyiden asiantuntijat palvelevat kaikentyyppisiä ja -kokoisia yrityksiä 22 paikkakunnalla ympäri Suomen. Voit tutustua tarkemmin aluetoimistoihimme, niiden henkilöstöön ja niiden tarjoamiin palveluihin Kasvuvoimaa-verkkosivuillamme.