KasvuvoimaaAjankohtaista

Joensuun-toimistomme muutti uusiin tiloihin − avajaisia juhlittiin lämpimissä tunnelmissa

EY:n Joensuun-toimisto muutti syyskuun lopulla uusiin moderneihin toimitiloihin osoitteeseen Kauppakatu 15 a 1. Uudet tilat palvelevat nykyaikaisen tilintarkastustoimiston tarpeita mahdollistaen sujuvan vuorovaikutuksen niin kollegoiden kuin asiakkaiden kanssa. Avajaisia vietettiin 11.10.2016 yhteistyökumppaneiden kanssa.

Joensuun-toimiston uudet tilat on suunniteltu EY:n Workplace of the Future -toimintamallin mukaisesti: avotilan lisäksi toimisto tarjoaa tilat hiljaiseen työskentelyyn, ja määrättyjä työpisteitä ei ole, vaan työskentelypistettä voi vaihtaa halutessaan päivittäin.

EY:n Joensuun-toimisto muutti syyskuun lopulla uusiin moderneihin toimitiloihin osoitteeseen Kauppakatu 15 a 1.

– Haimme uusissa tiloissa muunneltavuutta ja huomioimme erilaisten työskentelymenetelmien ja -ympäristöjen tarpeet. Totuttelua on vaatinut siirtyminen omista huoneista avotilaan, mutta ensimmäisten viikkojen kokemuksen perusteella muutoksessa ja tavoitteiden toteutumisessa on onnistuttu hyvin, kertoo toimiston vetäjä Katja Pesonen.

– Pidän tiloissa erityisesti siitä, että ne ovat valoisat ja sijaitsevat katutasossa. Myös toimiston uusi kalusto sähköpöytineen on iso plussa. Kokonaisuutena huippuparannus entiseen! kiittelee tiimiassistentti Minna Lihavainen.

Valttina paikallisuus

Avajaisvieraat toivotti tervetulleiksi toimiston vetäjä Katja Pesonen yhdessä muun Joensuun toimiston henkilökunnan kanssa. Avajaisissa vieraili yhteensä noin 40 yhteistyökumppania, muun muassa eri kirjanpito- ja isännöintitoimistoja, ja syksyn kuulumisia vaihdettiin rennoissa tunnelmissa tervetuliaistarjoilujen äärellä. Uudet tilat kirvoittivat osallistujilta kehuja. 

Joensuun-toimistollamme työskentelee tällä hetkellä yhteensä 10 henkilöä. Asiakaskuntamme on laaja aina omistajayrittäjistä pörssiyhtiöihin, ja myös toimialojen kirjo on kattava.

– Paikallisuus on vahvuutemme. Isoissa asiakkuuksissa pystymme kokoamaan tiimin paikallisesti, mistä asiakkaat myös pitävät. Äkillisissä kysymyksissä voimme jalkautua asiakkaan luo pohtimaan ratkaisuja yhdessä, Pesonen kommentoi.

ey-joensuun-tiimi

Ota yhteyttä Joensuun toimiston asiantuntijoihimme.