KasvuvoimaaAjankohtaista

Onko yritykselläsi rahoitustarpeita – tarvitsisitko apua?

Aika on rahaa, pk-yrittäjälle varsinkin. Tilanne on tuttu: ajankohtainen investointi kaipaa rahoitusta, ja lainatkin kaipaavat uudelleenjärjestelyä. Mistä löytyisi rahoitusjärjestelyihin tarvittava aika ja ammattitaito? Otetaan yhdessä tilanne haltuun, rauhoittelee EY:n perhe-ja kasvuyrityspalveluita koordinoiva Janne Hakala blogiavauksessaan.

Jokaisen yrityksen taipalleella eteen tulee erilaisia rahoitustarpeita. Kasvu vaatii varoja, ja vaikka yritystoiminta olisikin vakiintunutta, voi ajankohtainen investointi, yrityskauppa tai muu tärkeä rakenteellinen muutos edellyttää lisärahoitusta. Matkan varrella tulee usein käyttöä myös käyttöpääomalle tai pankkitakaukselle. Hyviin hankkeisiin löytyy rahoitus, kunhan kaikki palaset loksahtavat kohdalleen. 

Lue EY:n perhe-ja kasvuyrityspalveluiden vetäjän Janne Hakalan ajatuksia pk-yrityksen rahoituksesta Yrityselämän 360°-blogista. Jannella on vahvan konsulttitaustan ohella pitkä kokemusta myös pöydän toiselta puolelta, pankkimaailmasta yritysrahoituksen parista.