KasvuvoimaaAjankohtaista

EY tukee naisyrittäjyyttä kehitysmaissa − Kävele kanssamme Naiselle Ammatti 11.9.2016

Kävele Naiselle Ammatti (KNA) on hyväntekeväisyysjärjestö Naisten Pankin merkittävin ja näkyvin varainkeruutempaus, joka järjestetään tänä vuonna seitsemättä kertaa 40 paikkakunnalla Suomessa ja kansainvälisesti. EY tukee KNA-tapahtumaa jo neljättä kertaa. EY:n toimipisteet ovat tänä vuonna mukana kävelemässä 7 paikkakunnalla: Helsingissä, Joensuussa, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Varkaudessa.

Kävele Naiselle Ammatti (KNA) on hyväntekeväisyysjärjestö Naisten Pankin merkittävin ja näkyvin varainkeruutempaus, joka järjestetään tänä vuonna jo 7. kertaa 40 paikkakunnalla Suomessa ja kansainvälisesti. Tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia naisten yrittäjyyden, koulutuksen ja toimeentulon edistämiseksi ja sen myötä perheiden ja yhteisöjen vahvistamiseksi kehitysmaissa.

− Naisten Pankki tekee tärkeää työtä tarjoamalla naisille uusia ja parempia mahdollisuuksia yrittämiseen ja toimeentuloon kehitysmaissa. Ne ovat keskeisiä tekijöitä maiden elintason parantamisessa sekä kestävän kehityksen ja kasvun luomisessa. Auttamalla kestävällä tavalla naisia autamme niin perheitä, koko kyläyhteisöä kuin kansantalouden hyvinvointia. Yrityslahjoituksen ohella EY lahjoittaa Naisten Pankin kassaan ammatin per EY-kävelijä, kertoo toimitusjohtaja Jaakko Hirvola.

KNA 2016 kuva (2)

EY tukee KNA-tapahtumaa jo neljättä kertaa. EY:n toimipisteet ovat tänä vuonna mukana kävelemässä 7 paikkakunnalla: Helsingissä, Joensuussa, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Varkaudessa. Kaikille vauvasta vaariin soveltuva kansallinen päätapahtuma pidetään tuttuun tapaan Helsingin EY-talolla. Rennon kävelylenkin lisäksi tapahtumien ohjelmaan kuuluu paikkakunnasta riippuen monipuolista menoa: vahvoja rytmejä, kirkkaita värejä ja elämyksiä. KNA on hyvän mielen festivaali, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Tule tekemään kanssamme hyvää sunnuntaina 11.9.2016 Helsinkiin ja muille paikkakunnille ympäri Suomen! Lisätietoja saat Naisten Pankin verkkosivuilta, ja tapahtumaan voit ilmoittautua täällä.