KasvuvoimaaAjankohtaista

Verotuksen syysseminaari Raumalla 29.9. ja Tampereella 7.10.

Mitä ulkomaan projekteissa tulee ottaa huomioon välttääkseen verokarikot? EY:n Raumalla järjestämässä aamiaisseminaarissa esillä ovat niin ajankohtaiset teemat viimeaikaisesta oikeuskäytännöstä kuin lakiuudistuksiakin. Vastaava seminaari järjestetään Tampereella 7.10. Ilmoittaudu mukaan!

EY järjestää verotuksen syysseminaarin Raumalla 29.9.2016.

Aamiaisseminaarissa käydään EY:n veroasiantuntijoiden VT Piia Ahosen ja VT Mika Kankareen johdolla läpi mitä tulisi huomioida ulkomaan projekteissa, jotta vältytään suurimmilta verokarikoilta. Esillä ovat niin ajankohtaiset teemat viimeaikaisesta oikeuskäytännöstä kuin lakiuudistuksiakin.

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan ajankohtaisista veroteemoista!

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan.

Vastaava tapahtuma järjestetään Tampereella 7.10., tutustu seminaarin ohjelmaan ja ilmoittaudu tästä.

Seuraa tapahtumakalenteriamme, syksyn tapahtumalista täydentyy jatkuvasti. Ohjelmatiedot julkaistaan noin kuukautta ennen tilaisuutta.