KasvuvoimaaAjankohtaista

EY siirtyi framille Seinäjoella

EY:n Seinäjoen toimisto on muuttanut uusiin moderneihin tiloihin yritysten paraatipaikalle kokous- ja kongressikeskus Framiin. Tavoitat paikalliset asiantuntijamme Framin D-talosta osoitteesta Tiedekatu 2. Toimiston vetäjä, KHT-tilintarkastaja Tatu Huhtala toivottaa tervetulleeksi tutustumaan uusiin avariin tiloihin sekä EY:n toimintaan ja palveluihin.

Frami Seinäjoella

EY:n Seinäjoen toimisto muutti elokuussa uusiin moderneihin toimitiloihin yritysten paraatipaikalle kokous- ja kongressikeskus Framiin. Toimiston vetäjä, KHT-tilintarkastaja Tatu Huhtala toivottaa tervetulleeksi tutustumaan uusiin avariin tiloihin sekä EY:n toimintaan ja palveluihin.

– Uudet toimivat tilat ovat innostavat ja motivoivat. Lisäksi Framissa on paljon kehittyviä yrityksiä ja tekemisen meininkiä, kasvuyrityksenä mekin tunnemme olevamme nyt oikeassa paikassa, kertoo Tatu.

EY tarjoaa tilintarkastuksen rinnalla asiantuntijapalveluita koko yritystoiminnan elinkaaren ajan.

– Erityisesti yrityksen kehittämiseen liittyvissä asioissa kannattaa olla rohkeasti meihin yhteydessä.  Asiakaskuntaamme kuuluu niin pk-yrityksiä kuin kansainvälisesti toimiviakin yrityksiä, joten meiltä löytyy asiantuntemusta ja kokemusta tuli yrityksen taipaleella eteen mitä tahansa, Tatu jatkaa.

Seinäjoen toimiston ja asiantuntijoiden yhteystiedot löydät asiantuntijahakemistostamme.

EY tarjoaa tilintarkastus- ja asiantuntijapalveluita koko Pohjanmaan alueella. Toimistomme sijaitsevat Kokkolassa, Pietarsaaressa, Seinäjoella ja Vaasassa. Koko Suomessa EY työllistää yli 700 asiantuntijaa ja globaali verkosto toimii yli 150 maassa 230 000 asiantuntijan voimin.