KasvuvoimaaAjankohtaista

Rauman toimiston ruoriin uusi kippari − paikallispalvelut jatkuvat vahvalla osaamiskattauksella

EY:n Rauman toimiston pitkäaikaisen vetäjän, KHT-tilintarkastaja Tapani Kulmalan, siirtyessä viettämään ansaittuja eläkepäiviä, toimiston ruoriin astuu KHT Antti Ikonen. Paikalliseen tiimiin Antin lisäksi kuuluvat KHT Jan-Erik Björklöf sekä neljä avustavaa asiantuntijaa. EY palvelee Raumalla ja koko Satakunnassa entistä kattavammin monipuolisten osaajien ja uusien tilojen voimin.

EY neuvoo Satakunnassa tilintarkastukseen, verotukseen, liikejuridiikkaan sekä perhe- ja kasvuyrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä. Rauman toimipisteen kokoonpano muuttuu toimiston pitkäaikaisen vetäjän, KHT Tapani Kulmalan, siirtyessä 25-vuotisen tilintarkastusuran jälkeen eläkkeelle.  

Jatkossa EY palvelee alueen asiakkaita osaavasti, sitoutuneesti ja vahvistunein voimin. Toimiston uudeksi vetäjäksi on nimitetty KHT Antti Ikonen. Antin lisäksi Rauman toimistolla työskentelevät KHT Jan-Erik Björklöf sekä neljä avustavaa asiantuntijaa. Tilintarkastajiemme rinnalla veroasiantuntijat VT Mika Kankare, VT Piia Ahonen ja OTM Noora Flemming ratkovat tuloverotuksen ja välillisen verotuksen haasteita. 

Yhdessä Rauman toimiston väen kanssa paikallisia asiakkaita palvelevat tilintarkastajat KHT Jari Henttula, KHT Osmo Valovirta, KHT Minna Viinikkala sekä viisi muuta KHT-tilintarkastajaa. Liiketoiminnan muutoksissa neuvoo EY:n perhe- ja kasvuyrityspalveluita luotsaava KTM, CFA Janne Hakala ja liikejuridiikan osaamista vaativissa tilanteissa apua antaa lakimies, VT Tom Edelman. Oman maakunnan osaajien lisäksi asiakkaidemme käytössä on sekä koko Suomen kattava että kansainvälinen asiantuntijoiden verkosto.

Tapani voi rauhallisin mielin aloittaa eläkepäivät, sillä paikallispalvelut Satakunnassa jatkuvat EY:n luotettavaan ja laadukkaaseen tapaan. Kasvuunkin on jo varauduttu, kun huhtikuun lopussa Rauman toimisto muutti kokonaan uudistettuihin, moderneihin toimitiloihin tutun Valtapörssin (Valtakatu 9-11) toiseen päähän. Toimiston väki toivottaakin tervetulleeksi jutulle yrityksesi toimintaan, kasvuun ja kehittämiseen liittyvissä asioissa!

EY-Rauman-toimisto-Valtakatu-9-11-Rauma

Lepo vaan! Tapani Kulmala lähtee viettämään eläkepäiviään rauhallisin mielin, kun EY:n Rauman toimiston tulevaisuus on osaavissa käsissä.

Seuraa myös tapahtumakalenteriamme, johon eri puolilla Suomea järjestettävien tapahtumien ja koulutusten tiedot täydentyvät noin kuukautta ennen tilaisuuden ajankohtaa.

EY:n Suomen toimistojen ja asiantuntijoiden yhteystiedot löytyvät Ota yhteyttä-osiosta.