KasvuvoimaaAjankohtaista

EY on alansa halutuin työnantaja kaupallisen alan opiskelijoiden keskuudessa Suomessa

Universumin uuden opiskelijatutkimuksen mukaan opiskelijat pitävät tilintarkastus- ja konsulttiyhtiö EY:tä alansa kiinnostavimpana työnantajana Suomessa. Työn merkityksellisyys korostuu aiempaa tärkeämpänä valintakriteerinä. Kaikkien alojen yritysten listalla EY nousi pykälän verran 11. sijalle.

Universumin opiskelijatutkimus on Suomen suurin vuosittainen yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoiden työnantajamielikuvia mittaava tutkimus. 13. kertaa järjestettyyn tutkimukseen osallistui tänä vuonna yli 11 000 opiskelijaa 40 kotimaisesta yliopistosta ja korkeakoulusta. Tuttuun tapaan EY ylsi suosituimmaksi tilintarkastus- ja konsulttiyritykseksi kaupallisen alan opiskelijoiden keskuudessa. Samalla EY:n sijoitus kaikkien alojen yritysten listalla nousi pykälän verran 11. sijalle.

Lue lisää tiedotteestamme.