KasvuvoimaaAjankohtaista

EY Entrepreneur of the Year 2016 -kisa on käynnissä!

EY Entrepreneur of the Year on pisimpään toiminut ja maantieteellisesti laajin yrittäjäkilpailu. Siihen osallistuu vuosittain tuhansia yrittäjiä yli 60 eri maassa kaikilla mantereilla. Suomessa EY on järjestänyt kilpailun vuodesta 2003 lähtien.

Osallistuminen kilpailuun ja sen yhteydessä järjestettyihin tapahtumiin ei maksa mitään mutta antaa paljon. Kilpailu perustuu yrittäjien henkilökohtaisiin haastatteluihin, jossa yrittäjää ja hänen yritystään tarkastellaan seuraavien osa-alueiden kautta: yrittäjähenki, toimintatavat, strategia, innovaatiot, taloudellinen menestys sekä arvot ja yhteiskuntavastuu. Haastattelu tarjoaakin loistavan tilaisuuden pysähtyä miettimään omia menestymisen edellytyksiä yhdessä asiantuntijoiden kanssa!

Kilpailua käydään ensi vaiheessa alueellisesti. Kilpailualueet ovat: Itä-Suomi, Pohjois-Suomi, Länsi-Suomi, Häme ja Keski-Suomi sekä Uusimaa. Aluevoittajat julkistetaan ja palkitaan 12.10.2016.

Kilpailun valtakunnalliset voittajat julkistetaan 4.11.2016.

Yrittäjä, ilmoittaudu itse tai haasta tuntemasi yrittäjä mukaan ensi vuoden kilpailuun täyttämällä kilpailun ilmoittautumislomake.

Osallistuminen kannattaa! Katso tästä mitä kisaan osallistuneet yrittäjät kertovat kisasta

Lue lisää osoitteessa eoy.fi.